top of page
bodholdere

Velkommen til Levangermartnan 2024

Fra 31. juli til 3. august fylles Levanger sentrum med boder og underholdning! Her kan du handle, smake lokal mat og drikke, og oppleve konserter og utstillinger. Du kan allerede nå kjøpe bodplass til sommeren 2024. Bestill bodplass her.

Levangermartnan inviterer aktører innen jordbruk, handel, industri og håndverk til å delta på martnan. Humanitære organisasjoner og idrettsorganisasjoner er også velkommen. Arrangøren forbeholder seg retten til å begrense antall deltakere med like varegrupper. For deltakere med tombola, utlodning o.l. blir antallet begrenset prosentvis av øvrige deltakere. Plass for aktivt demonstasjonssalg er svært begrenset.
 

Praktisk info

Martnasområdet blir noe endret i 2024. Mange ønsker samme plass som tidligere, og vi imøtekommer så langt det er mulig, men vi forbeholder oss rette til å plassere utstillere der vi mener det er hensiktsmessig.

Arrangøren sørger for rydding og renovasjon i martnasområdet hver kveld etter salgstidens slutt. Arrangøren har ikke ansvar for eventuell skade eller tyveri, men vakthold vil bli gjort mest mulig effektivt fra angitt stengetid. Det påhviler hver enkelt deltaker å sørge for forsvarlig stenging av egen stand og egen forsikring.

Markedsføring

Martnaskomiteen gir ut en egen martnasavis i samarbeid med Mediehuset Innherred. De som vil delta med annonser i disse bilagene, kan kontakte mediehuset på telefon 74 01 90 00. Her er det mulig å få en annonse til en rimelig pris. Martnasbilagene distribueres til alle husstander på strekningen Steinkjer – Frosta.

Under finner du registrering- og betalingsskjema. Har du spørsmål, tar du kontakt på post@levangermartnan.no

Nå kan du allerede bestille bodplass til Levangermartnan 2024, som finner sted fra 31. juli til 3. august.

Bodplass
bottom of page